Sunday, March 1, 2009

Foto Kenangan Semasa Ngeteh di A.Kader 27/02/09

Dee.. Takkan dah ngantuk kot..Diapit oleh Alex, Safian & Yusni..yg masih segar..
Azri & isteri Suliahti dari Puncak Alam juga melapangkan masa bertemu rakan-rakan.
Kita akan sentiasa mencuba membantu rakan2.. kata Che Onn
Zaharin Manan yang sentiasa memberi idea2 bernas..
Nadar, Azli, Sharifah Zawiah & Sofian juga hadir utk bersama rakan2.
Apa agaknya yg menggelikan hati Che Onn, Nadar, Joe & Mochtar itu..
Betapa handsome dan segaknya Che Onn & Joe malam itu...
Joe mungkin teringin untuk menghisap paip seperti Che Onn kot...
Tuan Haji Safian memang cool & rugged malam itu...
DSP Azlan,Mochtar dll sedang membelek Majalah SMTK Tahun 1983.
Apa agaknya yang sedang difikirkan oleh Ayom... Tak percaya ka..??
Sesi bergambar tetapi Azli macam sedang memikirkan masalah orang kot..
Joe & Sofian
Azli yang berjaya mengesan dan membawa Nadar utk mengeteh bersama2 kita.

4 comments:

Anonymous said...

Salam Buat Semua,

Alhamdulillah, syukur dapat kita berjumpa semua kawan-kawan lagi.

Antara muka-muka baru yang kelihatan, Che Onn, Nadar, Sofian Nor, Suliahti & suami & Sharifah.

Che Onn, muka awak berseri-seri. Tapi asyik engkau aje membesar bagai Johan. Anyway, bila kau hisap paip tu, umur kau bertambah lagi sepuluh tahun... he he he.

Nadar, senyumannya masih seperti dulu.. Tapi dah besar sikit kot. Thank you for your time, Nadar.

Sofian Nor, issh membesar jugak kau ni. And aku tak tahu pulak yang kau ni kelakar. Tak kering gusi dibuatnya. Tak sangka kau ni pun 'crook' jugak dulu. Anyway, good to see you around.

Suliahti & Azri, what a lovely couple..

Sharifah, what a pleasant surprise.. after many many years we have not seen each other.

Alex, setia menjenguk kawan-kawan, walaupun tinggal nun jauh di Semenyih.. Sporting giler la kau ni..

Azli, he is our silent moderator. Nasib baik mlm tu prepaid kau dah habis. Kalau tidak.... macam-macam dah terjadi.

Ayom, regular customer Al Kadeer Curry House. Dia ni tak habis2 dengan komentar-komenter yang merapu-rapu tu.. Aku nampak kau berebut kerusi dan meja dengan Che Onn and Johari malam tu. He he he.

Johari, nice you were around too. Sejak bila kau berkembar dengan Che Onn ni... Seronok bila orang 'besar-besar' datang malam tu. Enjoyed your company...

Sofian Sulaiman, Ayom kata dia ni pakar ekonomi.. Betul ke Pian? Best jugak bila kau ada. Ayom banyak la modal dia malam tu.

Zaharin, as always.. very committed and dedicated to the formation of our Alumni. Tabik spring!!!

SM, you looked too 'cold' malam tu. Apa citer, Bro?

DSP Azlan, very sporting and a good listener. Maybe next Meeting can be held at his place. Kelab Polis kot?

Mochtar, your presence felt in between your calm and smiley faces.

Afri, in his usual self. Very lively and accommodating. Seronok kau ada jugak malam tu.

Last but not least, my dearly husband, Yusni, always over-excited when meeting you guys!! Trust me. Anyway, thanks a lot for being so sporting and most of all, allowing me to be there with all of you guys!

Until then,
Dee, Bukit Antarabangsa

Yati said...

Salam

Dee, ni from my view pulak.....

Sharifah, kwn yg mula2 I jumpa mlm tuh......Di celah2 kete besar (kete sapa ha??? cunit ke? SM ke?)...ternampak one lady jln ke arah I....dlm samar2 tu masih blh nampak lesung pipit sharifah....dlm hati I, sah la Sharifah ni.....main tegur jer....alhamdulillah kena sasaran...Sharifah, sungguh tak disangka awak boleh 'membesar' sebegitu rupa...hehehe jgn mare...I pun semakin sama gak.

Hubby I ckp, Sharifah ni sorang isteri yg obidient....ikut ckp suami....tepati janji....kuar ikut masa yg diberi. Alhamdulillah.

I dan hubby dah lama dok dlm restoran tu....dok melihat dari jauh gelagat kwn2 yg tgh serious membincangkan hal2 alumni. Dah siap mkn dan minum, hubby suruh hantar sms kat cunit (dia kenal cunit dari sekolah rendah lg).....lambat sgt tunggu cunit balas, kami pun decide utk menyapa kwn2....jeng,jeng....

Dee, awak dan cunit pun pe kurangnyer.....the most lovely and happy couple.

SM....betul ckp Dee, awak nampak cool sgt mlm tuh......ada mslh ke? Tp, anak teruna awak mcm awaklah....tinggi menggalah.

Sofian Md. Nor, awak mmg 'terejal' bak kata org Johor.....lawak jenaka awak membuatkan saya dan hubby sakit rahang......dek byk sgt ketawa.

Cunit...byk projek ke skrg? Kalau perlukan QS, bgtau la....hehehehe.

Agak mengejutkan pd mlm tuh......azli byk ckp....byknyer idea dia??? Byk pengalaman kot.

Ayom...awak mcm dulu gak......byk main!!! Kurang2kan hisap rokok tuh....

Joe...kenyataan awak mlm tuh....buat saya flash back kisah silam....mmg awak suka mengusik budak2 pompuan....

Che Onn...terpegun tgk awak....tp tak byk berubah....muka Che Onn tu masih I ingat lg....

Mochtar, I tak kenal sgt...tp mcm biasa tgk muka awak.....

Afri...awak mcm dulu gak....rupa2nya kita masuk itm sama tahun yek....

Nadar, I tak berapa kenal awak...tp hubby selalu citer pasal awak.....bila boleh mkn tengahari or dinner kat tempat awak...nak gak rasa masakan chef terkenal....Tp kena sediakan masakan utk 10 org tau!!!

Zaharin, awak ni mmg calon yg terbaik utk meneruskan angan2 alumni menjadi kenyataan....keep it up...

Akhirnya,utk sume kwn2 samada di dlm gambar ataupun di luar gambar....salam persahabatan, semoga hubungan kita berpanjangan hendaknya....maaf zahir batin atas segala kesilapan masa silam.....Harap2 kita akan bertemu lg.....insyaallah. Sudi2lah dtg ke rumah di Puncak Alam

Yati

Mochtar said...

Salam Dee dan Yati.

Dee, thanks for your kind words. You still look fantastic macam anak dara!

Yati, memang you tak kenal pasal saya balik ikut jalan belakang dan juga tak aktif dalam apa-apa aktiviti sekolah kecuali main layang-layang dan basikal handle potong!

Anonymous said...

wah3..
ni wan hasnah abdullah.
remember me???
sorryla xdpt join korang, sebuk ngan bisnes kete mewah..
hahaha joke =p

maklumlah, wan duk jauh. kat nilai.(dtglah ye..)

insyaallah lain kali wan join korang sume..

klu g shopping kat nilai 3, dtgla umah wan.. dekat je. kat nilai impian..

calling2 la ye..

-anak dara wan yg cute + wan hasnah yg x brape nk cute-
(sorry mama) =p